Želimo vas informirati o projektu studentica sa Studijskog centra socijalnog rada pri Pravnom fakultetu u Zagrebu. Studentice pišu rad za Rektorovu nagradu pod nazivom „Socijalna kohezija u naselju Novi Jelkovec“, te su za potrebe tog projekta osmislile anketu koju možete pronaći na web-u. U nastavku slijedi link na kojem istu možete ispuniti:

Link na anketu

Za sve one koji nisu u prilici anketu ispuniti online, ovog tjedna bit će vam dostupna i u pisanom obliku na pultu Knjižnice našeg naselja, pa lijepo molimo da iskoristite tu mogućnost. Također napominjemo da je anketa anonimna.

Budući da bi rezultati  ovog istraživanja mogli biti temelj provedbe i strukturiranja budućih programa vezanih uz naše naselje, molimo vas da pristupite anketi i otvoreno napišete na koje sve probleme nailazite živeći u naselju.  Moramo biti svjesni da provođenje socijalne politike Grada ima direktan utjecaj na kvalitetu života u našem naselju kao i na našu imovinu, stoga vas molimo iskoristite priliku, odazovite se na ovu anonimnu anketu.

Također vas molimo da proslijedite ovaj mail s linkom na što više adresa kako bi što više stanovnika našeg naselja sudjelovalo u projektu.

Napomena: uredovno vrijeme Udruge je prve i treće srijede u mjesecu od 18.30-19.30 u prostorijama MO. Imate li neko pitanje ili se želite učlaniti možete nam poslati mail na n.jelkovec@gmail.com ili nas kontaktirati putem kontakt obrasca na našoj web stranici www.novi-jelkovec.hr

Unaprijed zahvaljujemo na pažnji i  sudjelovanju u anketi,

Udruga Novi Jelkovec